CENTRUM PRO RODINU
VYŠKOV

775 303 840
cprvyskov@ado.cz

MENU

  

jmk 100 

 

"Rodina, místo pro život"

 Podpora z rozpočtu JMK ve výši 30 000,-- Kč.

Cílem projektu byla propagace 20. výročí Mezinárodního roku rodiny a konkrétní podpora rodin směřující k posílení jejich stability. Záměrem projektu bylo finanční a materiální zabezpečení aktivit pořízením výtvarných a kancelářských potřeb, nákupem nezbytného vybavení a také zajištění odměn lektorů.

V rámci projektu jsme zrealizovali přednášku pro rodiče se třemi a více dětmi na téma „Pořadí sourozenců v rodině, systemická pravidla" a trojdílný cyklus přednášek „Rodina místo pro život" zaměřený na rodinné vztahy s tématy „Vyrovnaný vztah s rodiči, jako základ spokojeného života", „Partnerský vztah, co mi říká o mně" a „Děti a náš vztah k nim".  Pro maminky a jejich dcery jsme zrealizovali víkendový pobyt zaměřený na posílení vztahů a vzájemné důvěry s názvem „Dámská jízda aneb mámy a dcery v akci".  Na přednáškách, víkendovém pobytu a dalších aktivitách (např. rodinných tvořeních, setkáních rodin) i na našem webu jsme se celoročně snažili o aktivní propagaci 20. výročí Mezinárodního roku rodiny.

foto2014  

 

Vyškov malé 

 

 

Dotace z rozpočtu Města Vyškov

V roce 2014 jsme obdrželi provozní dotaci v oblasti sociálních služeb (mimo služby, registrované na základě z. č. 108/2006 Sb., v platném znění), podpora rodin a zdravotnictví z rozpočtu Města Vyškova, ve výši 8 000,-- Kč.

Prostředky z dotace byly využity na úhradu pronájmu, mezd pracovníků zaměstnaných na dohody o provedení práce, kancelářské a výtvarné potřeby.

Z rozpočtu města Vyškova jsme získali také mimořádnou dotaci na dofinancování projektu „Rodina, místo pro život" ve výši 5 000,-- Kč.  Byla použita k zakoupení kancelářského vybavení.

foto2014m

Kontakt

Centrum pro rodinu Vyškov

Adresa: II. odboje 167/2, 682 01 Vyškov

Telefon: +420 775 303 840

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Rodinný svaz ČR

rodinny svaz

Rodinný život

Vyškovská farnost

Znak Vyškov

Doporučujeme

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprvyskov@ado.cz