CENTRUM PRO RODINU
VYŠKOV

775 303 840
cprvyskov@ado.cz

MENU

 

jmk 100

  

"Sportovní vybavení 

a provoz CPR Vyškov"

Podpora z rozpočtu Jihomoravského kraje ve výši 34 000,-- Kč.

Záměrem projektu bylo pořízení sportovních potřeb, cvičebních pomůcek a hraček a také  zajištění provozu Centra pro rodinu. Díky získané dotaci 34 000 Kč se nám podařilo tento záměr uskutečnit. Ke sportovnímu vybavení jsme dokoupili trampolínu, balanční podložky, gymnastické  obruče,  dětské  chůdy a set  kuželů s  překážkami.  Děti  si  mohou  nově pohrát a vyzkoušet svou šikovnost ve stanu s prolézacími tunely, zastřílet si z luku, chytnout rybičky na udici, vyzkoušet hru Bollo ball nebo si zaházet s kroužky a míčky na speciální terče. Všechny sportovní potřeby, pomůcky a hry lze použít jak ve vnitřních, tak i venkovních prostorách a mohou být využity při nejrůznějších aktivitách pro rodiny i děti různého věku. Náklady na pořízení tohoto vybavení tvořily největší část projektu, celkem 19 692 Kč.

Záměrem projektu bylo také finanční a materiální zajištění provozu centra. Částku 6 500 Kč jsme využili k úhradě služeb spojených s realizací vzdělávacích seminářů pro rodiče. Uskutečnili jsme čtyři semináře s tématy „Jak vést děti k odpovědnosti", „Vztahy mezi sourozenci", „Manželské a partnerské vztahy – jak pečovat o trvalý vztah " a „Rodinné desatero aneb co je v rodině opravdu důležité".  Částka 3 535 Kč posloužila k úhradě pronájmu prostor při všech seminářích pro rodiče, kurzu efektivního rodičovství a biblických tancích (modlitbě tancem) pro ženy. Částku 3 000 Kč jsme využili k úhradě mzdy animátorky seniorů a nejmenší částka 1 273 Kč byla využita na nákup inkoustových náplní do tiskárny.

Kromě víkendového pobytu maminek a dcer se nám podařilo uskutečnit všechny plánované aktivity a zakoupené vybavení pomohlo vytvořit lepší podmínky pro realizaci našich programů. Tím bylo přispěno k přímé podpoře rodin v našem městě a jeho okolí.

Cílem  projektu  bylo  zabezpečení  kvalitního  vybavení  pro  realizaci  pro-rodinných  aktivit a finanční i materiální zajištění provozu. Tohoto cíle jsme dosáhli a projekt tedy hodnotíme jako úspěšný.

foto2016

fotky2016

Kontakt

Centrum pro rodinu Vyškov

Adresa: II. odboje 167/2, 682 01 Vyškov

Telefon: +420 775 303 840

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme na facebooku

Rodinný svaz ČR

rodinny svaz

Rodinný život

Vyškovská farnost

Znak Vyškov

Doporučujeme

2024 © Copyright | Všechna práva vyhrazena | Tvorba: GLIPS | Login | Administrace | cprvyskov@ado.cz